Garagedeuren

Wij voeren o.a. sectionale poorten van HAROL en Roldeuren van Heroal.
Frank Elst

HAROL Sectionale poorten:

Garagedeuren sectionaal

Deze poorten zijn niet alleen een streling voor het oog, ze zijn bovendien opvallend praktisch. En aan de veiligheid is ook gedacht. Als gebruiker komt u nooit in vervelende situaties terecht en inbrekers komen er al helemaal niet in. Harol sectionale poorten zijn helemaal gemaakt op maat van uw huis en in harmonie met uw smaak. U hebt namelijk een ruime keuze aan panelen, kleuren en stijlvolle afwerkingselementen. Harol levert u de ideale poort, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie.

Nu ook: de Harol zijdelings schuivende poorten!
Harol introduceert de zijdelings schuivende poort: een sectionale poort die u zover openschuift als u zelf wenst. Niet naar boven dus, maar van rechts naar links of omgekeerd. Heel handig als u bijvoorbeeld thuiskomt na een wandeling of een tochtje met de fiets. Esthetisch moet deze poort zeker niet onderdoen voor de horizontale sectionale poort: de panelen hebben dezelfde symmetrie en de afwerkingsmogelijkheden zijn eveneens talrijk.

Veiligheid

  • De deuren zijn voorzien van een unieke vingerknelbeveiliging die voorkomt dat er, tijdens het openen en sluiten van deur, vingers tussen de secties of scharnieren kunnen komen.
  • De standaard veerbreukbeveiliging garandeert de veiligheid van u en uw huisgenoten in het eventuele geval van een veerbreuk.
  • De gepatenteerde krachtbegrenzing zorgt ervoor dat de deur bij het kleinste obstakel stopt en automatisch terugloopt om de hindernis vrij te maken.

De deuren voldoen daarmee aan de Europese NEN en 12604 norm.

  • Accessoires en opties
    Loopdeur (geïntegreerd in de horizontale sectionale poort) of dienstdeur (staat los van de poort).
  • Vensters in inox of kunststof, zo sluit uw poort volledig aan bij de stijl van uw woning.
  • Dankzij de standaard handzender moet u zelfs uw wagen niet meer uit om uw elektrische poort te openen. Bovendien kan u kiezen voor extra handzenders, een drukknopsturing, codeerschakelaar of een sleutelschakelaar om het gebruiksgemak nog te verhogen.
  • Fotocellen als hindernisherkenning die voor een optimaal gevoel van veiligheid zorgen als je kinderen binnen en buiten lopen.

 

Wij vertellen u graag meer over de HAROL sectionele poorten, neem gerust vrijblijvend contact met ons op.
Frank Elst

Heroal roldeuren:

Roldeuren

De heroal roldeur is verkrijgbaar in zes standaard- en acht speciale kleuren. Bovendien kan de roldeur naargelang de uitvoering in alle RAL- en decorfoliekleuren geleverd worden.
De op maat vervaardigde aluminium roldeur van heroal is montagevriendelijk en tevens geschikt voor de inbouw achteraf. De hoge productkwaliteit staat zowel voor de beveiliging tegen inbraak als voor een langdurige mooie optiek.
Door de vele optionele uitrustingen kunnen heroal roldeuren aangepast worden aan de individuele behoefte van elke klant. Open montage of montage in een kast, de roldeur van heroal biedt voor elke bouwkundige omstandigheid de optimale inbouwwijze.
De aluminium roldeur van heroal voldoet aan alle Europese functionele en veiligheidsnormen. Alle heroal roldeuren zijn TÜV-getest en met het GS-zegel gecertificeerd. Bovendien zijn de deuren voorzien van de CE-markering. De heroal fabrikantenverklaring en de conformiteitsverklaring van het vakbedrijf zijn vanzelfsprekend.

Techniek bestaande uit lamellen welke in een bak oprollen, de lamellen ook wel pantser genoemd loopt op en neer in geleiders. De geleiders zijn voor montage voor op-de dag.  Standaard worden de lamellen gearrenteerd, dat betekent door plaatsing van kunststof zijkappen op de lamellen, het heen en weer schuiven van de lamellen wordt voorkomen. Hierdoor zal het pantser dan ook volledig recht op en neer door de geleiders bewegen. 

 De Bediening van roldeuren zijn standaard elektrisch bediend, en ook hebben roldeuren een afrolbeveiliging. Natuurlijk zijn er de opties voor afstandbediening en aan de buitenzijde een sleutelschakelaar in of op de muur. Ook kan er een de mogelijkheid worden toegepast voor een onderdorpelbeveiliging (meerprijs), hiermee stopt de roldeur indien dat er een opstakel onder de deur is.

Heroal geldt in geheel Europa als een van de meest vooraanstaande aanbieders van aluminium-profielsystemen voor rolluiken, rolpoorten, vensters, deuren, façades en insectenbescherming.
Het leveringsprogramma van het gehele systeempalet voor deze onderdelen is uniek in de branche.
Hoogwaardige aluminiummaterialen, uitgebreide systemen, optimale compatibiliteit en een dekkend distributie- en logisieknetwerk vormen de pijlers van het succes van heroal.

Frank Elst

Naast genoemde garage deuren zijn er natuurlijk ook nog andere mogelijkheden.
Wij vertellen u er graag meer over of vernemen graag uw wens is deze.

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.