Rolluiken

Wij leveren rolluiken van het kwaliteitsmerk HEROAL,
natuurlijk zijn deze in diverse vormen en kleuren verkrijgbaar in zowel opbouw als inbouw.

Rolluiken vormen een uitstekende beveiliging tegen inbraakpogingen.
Ze zijn ze naast inbraakvertragend ook zon- en hittewerend in de zomer en energie-besparend in de winter. Bovendien zorgen rolluiken voor een prima geluidsisolatie waardoor de privacy binnen de woning verhoogd wordt. Ook kan, doordat de lamellen verstelbaar zijn, kan licht en lucht naar wens worden doorgelaten maar en houden ze insecten buiten.
Het rolluik houdt zowel het klimaat als ongenode gasten buiten.

Materiaal: wij werken uitsluitend met de beste materialen
Heroal rolluiken zijn gemaakt van duurzaam hoogwaardig aluminium, zoals de kast, geleiders, en vrijwel alle uitvoeringen van lamellen, deze zijn in Ral kleuren gemoffeld. De lamellen zijn dubbelwandig en voorzien van een PU schuimkern die voor extra isolatie en stabiliteit zorgt. Verder zijn de lamellen oersterk en volledig weerbestendig. Ook is er een type lamel ontwikkeld tegen extra slijtage, hierbij is het lamel voorzien van een extra slijtvaste coating waar de lak kras en slijtvast wordt.
Techniek bestaande uit lamellen welke in een bak oprollen, de lamellen ook wel pantser genoemd loopt op en neer in geleiders. De geleiders zijn voor montage mogelijk voor zowel voor in-de-dag of op-de dag. Standaard vierkante omkasting met afgeschuinde zijde, vierkante kast of ronde kast leverbaar.
De Bediening van rolluiken zijn  standaard met band bediend van binnen uit, voor de grotere rolluiken kunnen worden uitgevoerd met een bandvertrager of slingerstang. Maar ook kunnen rolluiken natuurlijk worden uitgevoerd door elektrisch bediening, hiermee wordt de mogelijk- heden nog verder uitgebreid met een zonnesensor. Hiermee zal het rolluik volledig automatisch worden neergelaten bij fel zonlicht of en opgehaald indien de zon is verdwenen, zonder dat er naar om hoeft worden gekeken. Maar ook tijdschakelklok, afstandbediening, sleutelschakelaars en natuurlijk meerdere rolluiken op één bediening.
Informeer  geheel vrijblijvend naar de mogelijkheden.
Heroal

10 goede redenen om een HEROAL rolluik te plaatsen:

  • isolerend: een besparing van honderden euro's per jaar
  • ramen en deuren worden beschermd, dus minder onderhoud
  • inbraakwerend
  • ontworpen uit zeer duurzame materialen
  • vakkundig geplaatst maatwerk
  • modern bedieningscomfort: van manuele bediening tot domotica
  • knap design
  • onovertroffen HEROAL dealerservice
  • verkrijgbaar in een brede waaier kleuren
  • 5 jaar garantie